Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z jablek a uzeného pstruha

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 485 kJ /
833 kcal
Bílkoviny55,66 g
Tuky50,15 g
Vláknina9,86 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 167 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy34,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí maso rozebereme na malé kousky. Ochutíme troškou soli, pepřem, nasekanou petrželkou, limetkovou šťávou a olejem. Krok 2: Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Pokapeme limetkovou šťávou, aby nezhnědla. Naaranžujeme na talířky. Můžete ale jablka nakrájet na kostičky a vmíchat rovnou k rybě, chutě se lépe prolnou.

Zveřejněno 27. 9. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z jablek a uzeného pstruha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4Dn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát z jablek a uzeného pstruha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4Dn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Oblíbila jsem si kombinaci slaného a sladkého, toto zkusím, určitě chutná skvěle! :yes:

RubyRom: Uzeného pstruha mívají v Lidlu - je skvělý.

Zobrazit 3 starší odpovědi

:yes: no mňam....bych si představila jablko na stejně velké/malé kousky jako ryba a smíchat:-K

Eja57: :yes: Souhlasím. Tentokrát jsem aranžovala kvůli fotce takto. ;-)

Tématické fráze:
uzený pstruh recept, salat z udeneho pstruh, recept na salát s uzeným pstruhem, salat z uzenych pstruhu, salát z červené řepy a uzeného pstruha, salat z uzeneho masa, uzený pstruh recepty

Suroviny:
jablko, pstruh, limetka, olej, petrželka

Přidat fotografie receptu