Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

medanek medanek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 210 kJ /
2 679 kcal
Bílkoviny125,98 g
Tuky208,62 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 3,26 g
Sůl6,44 g
Sacharidy74,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky cca 5 cm, vejce uvaříme na tvrdo, šalotku, česnek a feferonku nakrájíme na drobno. Krok 2: Do misky dáme maso, lehce osolíme a opepříme, přidáme šalotku, česnek, rybí omáčku a vše promícháme, aby se každý kousek obalil. Dáme do lednice tak na půl hodiny uležet. Když je čas, tak i déle, já nechala přes noc. Krok 3: Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny. Krok 4: Asi hodinu před koncem přidáme oloupaná vejce. Krok 5: Když je maso měkké, je hotovo. Můžeme ještě dochutit trochou rybí omáčky a pepřem. Krok 6: Hotový pokrm přizdobíme něčím zeleným a servírujeme s rýží nebo se dá konzumovat i jen s chlebem.

Zveřejněno 2. 10. 2018

Poznámka autorky medanek

Tento recept jsem získala z netu od dvou autorů, s malými úpravami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OB6E

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OB6E

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

lilia81: kim-či není vietnamská ale korejská specialitka

<3<3<3<3<3 naprosto exklusivní recept, strašně moc nám chutnal <3<3<3<3<3<3
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!

lilia81: Dodatečné moc děkuji za pochvalu a určitě zkusím i tu kvašenou zeleninu :-K:-)

medanek: to žluté na první fotce vepředu je vajíčko???
Hezký receptík a krásné fotky. :-)

Nadja: Ano vajíčko a omlouvám se za tak pozdní odpověď, nevšimla jsem si :-) A moc děkuji :-K

Chci požádat autora tohoto receptu, aby sdělil jak je myšlen bod 3. Informace ve znění "Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny." nedává žádný smysl, zejména pak poslední věta. Prosím o srozumitelnější formulaci.
Děkuji.

Petr.1: Omlouvám se, tenhle jednoduchý důvod mi nějak nenapadl. ( A to PH taky nemám).:-K

Zobrazit 5 starších odpovědí

No to je nádhera:yes::yes::yes: skvostná prezentace:-K
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?

nádhera, povedená bašta..:yes::yes:

medanek, máš nádhernú prácu, smekám klobouk pred tvojou tvorbou a šikovnosťou...) si skvelá...:-K

Izabella929: Moc děkuji Izi, jsi milá :-):-K

Souhlasím s Andrejkou, je to parádní :yes::-)

maris: Moc děkuji:-):-K

Tak ten se ti povedl :yes:

1974andrea: Moc děkuji :-):-K

Tématické fráze:
karamelizovaný bůček, vietnamský bůček, recept na vietnamsky bůček, kho tau, thit kho tau, karamelizovany pečený bůček, alza.cz/co-je-pomaly-hrnec, vietnamské bůček, karamelizovany kokos, vietnamské recepty, vietnamsky bůček s rýží, karamelzovany bucek, bůček recepty, vietnamsky děkuji, vietnamsky pečený bucek, karamelizovaný bůček recept, vetnamsky bůček, vetnamsky karamelizovany bůček, vietnamské recepty top recepty, vietnamsky sladky buček

Suroviny:
bůček bez kosti, vejce, cibule šalotka, česnek, cukr krupice, omáčka rybí, kokos, olej, pepř, sůl, feferonka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu