Frankfurterky (klobásky)
Klobásy, že by vám je i řezník Krkovička záviděl. Z vepřového masa a koření si doma snadno můžete připravit tuto voňavou uzeninu. Maso stačí přichystat, naplnit do střívek a pak jen trpělivě udit a vyčkávat na vaření.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 978 kJ / 4 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,17 g |
| Tuky | 355,63 g |
| Vláknina | 62,10 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 16,25 g |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 140,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurterky (klobásky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGjw
Moje poznámka
Frankfurterky (klobásky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGjw
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 10 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 10 hodinami
Punčové kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
IvaBrabi před 7 minutami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 37 minutami
Vánočka II
JajkaP před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 10 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 11 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 11 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 11 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 12 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový lalok recepty,
jak ohřát klobásy,
domácí uzenář klobásy recept,
veprovy vyrez,
příprava kolagenových střívek,
klobasy z veproveho vyrezu,
recept na výborné uzené klobásy,
vyrez na klobasky,
vyborna klobaska,
vepřový lalok klobasy,
klobásy lalok
Suroviny:
lalok vepřový,
rychlosůl,
pepř mletý,
pepř černý,
pepř bílý,
česnek,
majoránka,
vývar vepřový,
Komentáře (7)