Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety ze pstruha

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Patricie

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve ryby vyfiletujeme. Krok 2: Filety ze pstruha osolíme, okmínujeme a dáme péci na horký olej. Krok 3: Jakmile maso zbělá, opatrně obrátíme a jen krátce opečeme i z druhé strany. Krok 4: Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Zveřejněno 8. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filety ze pstruha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmLW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filety ze pstruha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VmLW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Moc díky za odpověď,budu dělat zítra,ale raději jí tam nechám,mně určitě vadit nebude a manžel,ať se s tim popere jak chce;-):-!

Měla jsem filátka bez kůže a nerozpadly se. Jestli kůži nemáte rádi, můžete jí snadněji sundat až po osmažení:-)

Já osobně kůži z filetů neodsgtraňuju, drží to"pohromadě" a máme ji opečenou moc rádi, takže spíš záleží na vaší chuti, ale jde to na oba způsoby určitě;-)

Můžete mi poradit-koupila jsem filety ze pstruha a chtěla bych tento recept zkusit,ale filety jsou s kůží,tak nevim,jestli jí tam můžu nechat nebo se musí odstranit,což se bojim,že by nedopadlo dobře;-(

Přesně to jsem chtěla svým komentářem říct. Jsou masa, která snesou kdeco (př. kuře), z ryb pangas - jenže co si budeme povídat, to není "ryba", s lososem si člověk vyhraje, ale jen s omezeným množstvím vhodných surovin, s tuňákem je dobré zacházet opatrně a nejlépe vynikne jen s máslíčkem...atd, atd. Splácat se dá cokoli s čímkoli - s bůhví jakým výsledkem :-((, ale podle mě je důležitý respekt k výchozí surovině. Proto jsem komentovala tvůj recept, zachází s pstruhem tak, jak si zaslouží.

Díky Eli. Je fakt, že si člověk musí nejprve projít pár experimentů, aby nakonec zjistil, že to nejednodušší je
nejlepší:-D

Patricie, podle mě nejlepší úprava pstruha :yes:. U této skvělé rybky se žádné experimentování nevyplácí - mluví ze mě zkušenost (bohužel) :-8. Možná snese ještě pomoučení k vytvoření křupavého povrchu a lehce česneku, ostatní přísady jsou jen balast. Takže rozhodně bod :yes:.

No jo, kdo by si nedal pstruha, co? Rybí maso mám ráda a pstruha a candáta nejvíce, hned bych si sáhla pro kousek;-):yes:

Tématické fráze:
pstruh recepty, recept na pstruha, úprava pstruha, recepty na pstruha, filety, filety recepty, pstruh recept, filetování pstruha, pstruhové filety, priprava pstruha, jak upravit pstruha, filety recept, recepty ze pstruha, uprava pstruhu, recepty na upravu pstruha, jak uvařit pstruha, recepty z pstruha, pstruh úprava, recept na úpravu pstruha, jak udelat filety

Suroviny:
pstruh, sůl, kmín celý, olej, brambory, máslo, kmín celý, citron

Přidat fotografie receptu