Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňové ragú s jablky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 658 kJ /
1 591 kcal
Bílkoviny102,91 g
Tuky102,64 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy58,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme. Dýni dobře omyjeme, zbavíme semínek a společně s bramborami nakrájíme na kostky. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a osmahneme ve velké pánvi na rozehřátém oleji. Krok 2: Pak přidáme kuřecí prsa nakrájená na kousky a kari koření a chvíli restujeme. Přilijeme vývar a promícháme, přidáme i nakrájené brambory s dýní. Pozvolna vše dusíme doměkka. Krok 3: Jablka umyjeme, zbavíme jader, nakrájíme na kostičky a přidáme do ragú. Zalijeme smetanou, dochutíme solí a pepřem a vše společně vaříme ještě asi 10 minut. Krok 4: Hotové ragú podáváme s rýží.

Zveřejněno 6. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňové ragú s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4gr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňové ragú s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w4gr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zeleninové ragú s dýní, dýňové ragú s rýží

Suroviny:
brambory, dýně hokkaido, cibulka jarní, olej, prsa kuřecí, koření kari, vývar zeleninový, jablko, smetana ke šlehání, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu