Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 733 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 14,73 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 35,97 g |
Postup přípravy
Položíme na ně kapustičky, uděláme kuličky, které položíme na plech spojem dolů a potřeme rozšlehaným vajíčkem.
Rozehřejeme troubu na 200° a pečeme 10 minut, potom stáhneme na 180°a pečeme dalších, cca 10 minut. Krok 3: Jogurt našleháme, osolíme a vmícháme jemně krájenou pažitku.
Vychlazený podáváme s horkými kapustičkami, které ale chutnají i studené.
Zveřejněno 7. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustičky v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB9R
Moje poznámka
Kapustičky v listovém těstě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB9R
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 12 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 18 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 20 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
Moanka před 22 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 11 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 12 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 13 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 14 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 14 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 14 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 14 hodinami
Tématické fráze:
top recepty listové těsto,
listové těsto recepty,
kapustičky recept
Suroviny:
kapusta růžičková,
vejce,
jogurt,
pažitka,
sůl
Komentáře