Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švédské řízky

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katarinka

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 614 kJ /
625 kcal
Bílkoviny62,94 g
Tuky30,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rezne naklepeme, osolíme, posypeme vegetou a okoreníme. Obalíme v polohrubej múke a opečieme na masti doružova. Poukladáme do pekáča. Krok 2: Vo výpeku osmažíme na rezance nakrájanú cibuľu. Cibuľu presypeme na mäso. Krok 3: V šľahačke rozmiešame lyžicu múky a bujón. Mäso posypeme syrom a zalejeme šľahačkou. Krok 4: Pečieme 35 minút doružova.

Zveřejněno 10. 7. 2009

Poznámka autorky Katarinka

Je to rýchle a veľmi chutné mäsko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švédské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2zR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švédské řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2zR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Já taky. Vypadá to velice jedle + :yes:

Ukládám a určitě udělám :-)Bodík:yes:

Tématické fráze:
švédský řízek, švédské kotlety, švédsky rezeň, lahodné vepřové zapečené řízky, švédské recepty, svedsky veprovy rizek, kotlety po svedsku, švédské vepřové řízky, recepty na řízky, obalíme řizek a zalejeme šlehačkou, řízek švédský, recept švédský řízek, švédské přílohy, rezne pod peřinou recept, svedsky kotlet, svedske veprove kotlety, švédský řízek recept, švedské řízek, švédske recept, recept švédské kotlety

Suroviny:
kotleta vepřová, mouka polohrubá, sůl, vegeta, pepř, masox, šlehačka, cibule, sýr uzený, sádlo

Přidat fotografie receptu