Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pappardelle s hříbky a kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

angie5 angie5

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 568 kJ /
375 kcal
Bílkoviny82,04 g
Tuky3,58 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy3,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpálenou pánev dáme nakrájenou cibulku, osmahneme do sklovata, potom přidáme na kostičky nakrájené kuřecí prso, orestujeme dozlatova, přidáme sůl, pepř.
Jakmile je maso opečené, přidáme houby, promícháme a přidáme drcený kmín, restujeme cca 5 minut (pokud máme hříbky předvařené). Krok 2: Přidáme sladkou smetanu a necháme cca 5 minut redukovat, můžeme ještě trochu dosolit, případně dopepřit, omáčka by měla mít světle hnědou barvu a smetana se zredukuje cca na polovinu.
Mezitím dáme vařit vodu na těstoviny, osolíme ji a chlazené těstoviny vaříme cca 5 minut.
Uvařené těstoviny nakonec přidáme do omáčky, promícháme a vypneme sporák, ozdobíme strouhaným sýrem Pecorino a petrželkou.

Zveřejněno 27. 10. 2018

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pappardelle s hříbky a kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3DPx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pappardelle s hříbky a kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3DPx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pappardelle s kuřecím masem a smetanou, papardelle s kurecim, pappardelle s kurecim, pappardele s hribky, omacka s kurecim masem a hribky, pappardelle, kuřecí maso se smetanovou omackou a hribky, pappardelle s kuřecím masem, kuřecí maso s hříbkosmetanovou omáčkou, hříbky na smetaně s masem, hřibky a kuřecím masem, kureci maso na smetane s hribky, vařené kuřecí maso recepty, vařené kuřecí maso recepty, opečené hříbky, testoviny s hribky a kur.masem

Suroviny:
pappardelle, houba hřib, prsa kuřecí, smetana na vaření, cibule, kmín drcený, petrželka

Přidat fotografie receptu