Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 521 kJ / 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,42 g |
| Tuky | 0,33 g |
| Vláknina | 6,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 87 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli a česnek, poté co zesklovatí, přidáme nastrouhané 2 mrkve a brambory na kostičky, opékáme asi 5 minut a přidáme očištěnou a nakrájenou dýni. Přidáme veškeré koření. Restujeme 2 minuty a přilijeme 1 litr vroucí vody.
Krok 2: Vaříme 20 minut do změknutí, poté vyndáme bobkový list, nové koření a rozmixujeme, na zjemnění přidáme lžíci másla. Ozdobíme opraženými semínky a kapkou olivového oleje.
Zveřejněno 3. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá dýňová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4k2
Moje poznámka
Jednoduchá dýňová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4k2
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 20 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 22 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 3 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchá dynjova polévka,
dyňová polévka top recepty
Suroviny:
dýně,
brambory,
mrkev,
cibule,
česnek,
máslo,
olej,
sůl,
kurkuma,
pepř celý,
rozmarýn sušený
Komentáře (2)