Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí kousky s dvojím celerem a kadeřavou kapustou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 560 kJ /
612 kcal
Bílkoviny119,23 g
Tuky5,67 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 381 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy13,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme na kousky. Bulvový celer okrájíme a nakrájíme na kousky, řapíkatý celer a cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Kadeřavou kapustu nakrájíme na kousky. Krok 2: V pánvičce rozehřejeme olivový olej a dáme na něj maso. Osolíme a okmínujeme, promícháme a ze všech stran prudce orestujeme. Přidáme oba celery a cibuli, podlijeme vodou a dusíme doměkka masa i celerů. Krok 3: Když je maso i celery měkké, přidáme kadeřavou kapustu, sušený česnek a necháme podusit, než kapusta změkne. Podle potřeby můžeme ještě dochutit solí.

Zveřejněno 3. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí kousky s dvojím celerem a kadeřavou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B0YX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí kousky s dvojím celerem a kadeřavou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B0YX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty na kadeřavou kapustu, kadeřava kapusta recepty

Suroviny:
prsa krůtí, bulva celerová, celer řapíkatý, kapusta, cibule, sůl, kmín mletý, česnek sušený, olej olivový

Přidat fotografie receptu