Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané zelí s křenem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

kristynakristynka kristynakristynka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 668 kJ /
3 028 kcal
Bílkoviny44,83 g
Tuky105,83 g
Vláknina85,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 434 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy437,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bílé zelí nakrouháme najemno, nakrájíme na kolečka cibuli a přidáme nastrouhaný křen, který neodměřuji, určitě je lepší domácí. Krok 2: Vše dáme do dostatečně velké nádoby a promícháme. Umícháme nálev a zalijeme. Krok 3: Směs každý den obracíme a necháváme v hrnci na tmavém a chladném místě cca 5 dní. Pak plníme do sklenic.

Zveřejněno 8. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané zelí s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PDqw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládané zelí s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PDqw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Ten nálev svařit?

Já bych to nechala vykvasit přímo ve sklenici i bez nálevu;-)

Jana Dorazinová-Remková: zkuste, my mame osveceno takto

Tématické fráze:
zelí s křenem do sklenic, domací nakládaný křen, křenove zeli, nakládané zeli s salát s křenem, zeli bile s křenem, nákladné zelí s křenem, nakládané zelí s dekem, nakládané zelí s s česnekem, nakládané zelí s česnekem, zelí s křenem, zelí z křenem, nakladane zelí s křenem a mrkvi, nakládané z pekingského zelí, nakládané bílé zelí, nakládané zelí s mrkví a s křenem, domácí nakládané bílé zeli, nakládané zelí do sklenic, na nakládané zelí červeného zelí z křenem, domácí zelí s křenem, nakládané zelí cesneku

Suroviny:
zelí bílé, křen, cibule, cukr, deko, ocet, olej

Přidat fotografie receptu