Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží lososovité filé na česneku a zázvoru

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie112 kJ /
27 kcal
Bílkoviny1,05 g
Tuky0,07 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek a zázvor rozmačkáme. Obojí jsem udělala v lisu na česnek. Omytou rybu lehce zakápneme citronem a potřeme česnekem se zázvorem. Necháme cca 10 minut uležet. Krok 2: Odleželou rybu posypeme solí, kmínem a pepřem. Rozehřejeme máslo s trochou oleje a maso začneme opékat kůží dolů. Krok 3: Pečeme z každé strany asi 2-3 minuty, podle síly masa. Nesmí být vysušené. Já raději dělám méně. Podávala jsem s bramborovým pyré s petrželkou.

Zveřejněno 12. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží lososovité filé na česneku a zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mzq3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží lososovité filé na česneku a zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mzq3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept pstruh file, recepty na pstruha lososovitého, pstruh lososovity recept, recepty na pstruha

Suroviny:
pstruh, česnek, zázvor čerstvý, kmín mletý, sůl, pepř, šťáva citronová, olej

Přidat fotografie receptu