Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 90,35 g |
Vláknina | 5,08 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
1.den: sýr nakrájíme na malé kousky. Smetanu přivedeme k varu a zalijeme sýr. Necháme ho rozpustit, prošleháme a přecedíme přes jemné sítko. Necháme vychladnout, zakryjeme a dáme přes noc do ledničky.
2. den: připravenou smetanu vyšleháme. Krok 3: Zeleninu dochutíme citronovým pepřem, případně přisolíme a posypeme jemně nakrájenou cibulovou natí a podáváme s pěnou.
Zveřejněno 18. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená zelenina se sýrovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Jq9
Moje poznámka
Pečená zelenina se sýrovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Jq9
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 19 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 22 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové muffiny s borůvkami
Neregistrovaný před 1 minutou
Slaninovosýrové houstičky
Neregistrovaný před 1 minutou
Štrúdl z rýžového papíru
Neregistrovaný před 1 minutou
Semínkový chléb
Neregistrovaný před 2 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Neregistrovaný před 5 minutami
Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena
Neregistrovaný před 7 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Neregistrovaný před 17 minutami
Pečení na CRISP talíři v multifunkční troubě
Neregistrovaný před 28 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Neregistrovaný před 28 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Neregistrovaný před 31 minutami
Suroviny:
dýně hokkaido,
mrkev,
batáty,
olej olivový,
sůl mořská,
pepř citronový,
nať cibulová,
smetana ke šlehání,
sýr
Komentáře (2)