Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety s uzeným bokem, křupavou cibulkou a česnekem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

clupmi clupmi

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 472 kJ /
1 786 kcal
Bílkoviny69,63 g
Tuky50,57 g
Vláknina46,31 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 935 mg
Sůl2,15 g
Sacharidy226,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Restovanou, křupavou cibulku máme v zásobě v lednici nebo v mrazáku, nebo si ji připravíme předem. Krok 2: Na olivovém oleji necháme ovonět nasekaný česnek, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a dáme zatáhnout namletý uzený bok. Krok 3: Přidáme rajčatový protlak, lžčku cukru, trochu vody a necháme probublat. Krok 4: Zalijeme červeným vínem, přidáme chilli a posolíme. Krok 5: Podle potřeby zahustíme škrobem Krok 6: Přendáme do mísy k uvařeným špagetám, přidáme restovanou, křupavou cibulku, nastrouháme parmezán a promícháme a podáváme.

Zveřejněno 19. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety s uzeným bokem, křupavou cibulkou a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0zkX

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety s uzeným bokem, křupavou cibulkou a česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0zkX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
špagety s cesnekem a uzeným masem, spaghetti s uzeným bokem, špagety zahuštěné jíškou, spaldové spagety recepty, špagety s medvědím cesnekem a uzeným masem, recepty s uzeným bokem, recept špagety ze špaldové mouky

Suroviny:
mouka špaldová hrubá, cibulka, česnek, protlak rajčatový, cukr, bok vepřový, rajče sekané, cibule, olej olivový, víno červené, sůl, chilli, voda, škrob, parmazán

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu