Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí směs s játry a jablky

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 553 kJ /
849 kcal
Bílkoviny124,96 g
Tuky20,55 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 841 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy37,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a očištěná játra nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nadrobno. Rozpustíme sádlo a zpěníme cibuli i česnek. Krok 2: Smícháme mouku a kajenský pepř. Kuřecí směs v tom obalíme a zprudka opečeme na připravené cibuli. Krok 3: Když se maso zatáhne, přidáme pyré, nakrájené, neloupané jablko, sojovku a vývar. Vaříme pozvolna cca 10 minut. Krok 4: Vsypeme hrášek, dochutíme solí a pepřem. Necháme ještě asi 5 minut povařit. Podáváme s bramborovou kaší, rýži nebo těstovinami.

Zveřejněno 15. 12. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí směs s játry a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4Xz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí směs s játry a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4Xz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

To vypadá luxusně, dneska na to vlítnu:yes:

Prosím si s brkaší:-D:-*

Tématické fráze:
kuřecí směs, kuřecí játra, kuřecí játra recepty, kuřecí směs s játry, kuřecí játra recept, recepty kuřecí směs, recepty z kuřecích jater, kureci maso s jatry a jablkem, kuřecí směs recepty, kuřecí játra s jablky, drubeží játra s kuřecím masem, kuře recepty, drůbeží směs s játry, směs kuřecího masa s játry, kuřeci směsi, směs recept, játra kuřecí recepty, kuřecí směs recept, recepty kuřecí játra, smes masa a kuřecích jater

Suroviny:
maso kuřecí, játra drůbeží, jablko, cibule, česnek, pyré rajčatové, omáčka sojová, hrášek mražený, pepř cayenský, vývar kuřecí, mouka hladká, sádlo, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu