Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený žraločí steak

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

evosheek evosheek

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 317 kJ /
1 271 kcal
Bílkoviny122,24 g
Tuky30,94 g
Vláknina15,59 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,53 g
Sacharidy119,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žraločí steak osušíme a pokapeme limetkovou šťávou. Krok 2: Připravíme marinádu. Pažitku, tymián, drobně nasekanou cibuli a česnek smícháme s výrazně pálivou chilli omáčkou a solí. Do marinády naložíme steak na několik hodin. Krok 3: Po určité době žraločí steak osušíme a obalíme ve směsi mouky, soli a pepře. Krok 4: V horkém oleji pak rybu smažíme dozlatova z obou stran. Krok 5: Žraloka osušíme ubrousky a podáváme se šťouchanými bramborami, přelité krátce povařenou marinádou.

Zveřejněno 16. 12. 2018

Poznámka autora evosheek

Recept pochází z karibské oblasti, ze souostroví Trinidad a Tobago.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mz4P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mz4P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
resept na mazeneho zraloka, recept na smažený steak ze žraloka, příprava žraloci steak, smažený hejk se zeleninovým salátem

Suroviny:
filet ze žraloka, cibule, sůl, česnek, tymián, pažitka, omáčka chilli, pepř černý, sůl, mouka, šťáva limetková

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu