Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie372 kJ /
89 kcal
Bílkoviny3,18 g
Tuky0,60 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy10,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na kousku rozpuštěného másla s kapkou oleje osmažíme očištěné rybí filety, které jsme ochutili solí, pepřem a mletým zázvorem nebo šťávou z čerstvě nastrouhaného zázvoru. Já použil pstruha duhového s kůží, kdy stranu s kůží jsem smažil jako první. Krok 2: Smažené filety odložíme na nahřátý talíř a do máslového výpeku nasypeme na nudličky pokrájený fenykl s jemně nasekaným zázvorem a smažíme dosklovata, na skus. Poté přidáme 2 lžíce bílého vína, maličko sojové nebo rybí omáčky, promícháme, případně opepříme či dosolíme a můžeme podávat. Krok 3: Filety podáváme s bramborovou přílohou a teplým fenyklovým salátem.

Zveřejněno 4. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4LW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh duhový s teplým fenyklovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4LW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh duhový recepty, duhovy pstruh recept, pstruh duhový recept, top recepty čerstvý fenykl, duhový pstruh co z kůží

Suroviny:
pstruh, sůl, pepř mletý, zázvor mletý, olej, fenykl, zázvor, víno bílé

Přidat fotografie receptu