Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablka ve skořicovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Andyscha Andyscha

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 274 kJ /
1 021 kcal
Bílkoviny26,96 g
Tuky15,05 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy184,29 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme mouku s cukrem, přidáme mléko, vejce a skořici. Důkladně (nejlépe ručním šlehačem) promícháme. Krok 2: Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky nebo měsíčky o tloušťce cca 1 cm. Krok 3: Obalíme v těstíčku a smažíme na pánvi s rozpáleným olejem. Na sucho nedoporučuji, těsto se pak trhá. :-)

Zveřejněno 15. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablka ve skořicovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2BjA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablka ve skořicovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2BjA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Krájala som na kolieska a jablká nelúpala. Vždy používam jablká so šupkou. :-) Takéto jablká som robievala, ale škoricu ma nenapadlo pridať. Ďakujem za výborný nápad. :yes:;-)

Tématické fráze:
recept smažená jablka ve skořicovém těstíčku, jabka ve skoricovem testicku, recepty z jablek

Suroviny:
mouka hladká, vejce, cukr moučkový, mléko, skořice mletá, jablko, olej

Přidat fotografie receptu