Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátová placka plněná masem a fazolkami

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 192 kJ /
1 002 kcal
Bílkoviny98,28 g
Tuky43,00 g
Vláknina28,06 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 415 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy44,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso nakrájame na menšie rezance, premiešame s olejom, garam masala, korením a soľou a necháme 2 hod postáť. Krok 2: Batáty nastrúhame natenko. Pridáme vajcia, prelisovaný cesnak, majoránku a soľ a dobre premiešame. Z cesta na panvici upečieme z oboch strán 2 placky. Pri otáčaní postupujeme opatrne, nie sú tak pevné ako zemiakové placky. Krok 3: Mäso dáme na rozpálenú panvicu, premiešame, pridáme na tenké mesiačiky narezanú cibuľu, nasekaný cesnak a restujeme za občasného premiešania cca 10 min. Krok 4: Pridáme fazuľky, prelisovaný cesnak, štipku šafránu, podľa potreby dosolíme a opäť 10 min restujeme. Krok 5: Nakoniec vmiešame na malé kocky nakrájanú paradajku a náplň už iba niekoľko minút prehrejeme. Krok 6: Náplň dáme na placky, ktoré opatrne prehneme. Ihneď podávame.

Zveřejněno 17. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátová placka plněná masem a fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n4Lp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátová placka plněná masem a fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n4Lp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plnene placky

Suroviny:
batáty, vejce, majoránka, česnek, sůl, maso kuřecí, fazolky zelené, rajče, cibule, česnek, šafrán, koření garam masala, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu