Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní filet z candáta na litinové pánvi

Hodnocení receptu je 4,6 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Candáta osolíme a posypeme kmínem. Krok 2: Litinovou pánev rozpálíme a candáta pečeme na sucho po každé straně cca 2 minuty. Krok 3: Pánev vložíme do trouby předehřáté na 200 ºC a pečeme asi 5 minut. Krok 4: Hotová filátka pokapeme citronovou šťávou. Servírujeme s chlebem nebo vařeným bramborem a horou zeleniny.

Zveřejněno 26. 1. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní filet z candáta na litinové pánvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3D7A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní filet z candáta na litinové pánvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3D7A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
příprava candáta filet, candát filet recept, recept na candáta, candát recepty filety, příprava filetu z candata v troubě

Suroviny:
candát, šťáva citronová, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu