Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestkový pudink

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 15 min + tuhnutí

15 min + tuhnutí

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 466 kJ /
590 kcal
Bílkoviny17,50 g
Tuky47,50 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Želatínu namočíme do vody. Krok 2: Kompót rozmixujeme, prelejeme do hrnca a dáme zohrievať. Pridáme šťavu, vanilkový cukor, škoricu a slivovicu. Odstavíme. Krok 3: Do teplej slivkovej masy vmiešame vyžmýkanú želatínu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Krok 4: Ešte teplú zmes rozlejeme do malých misiek a necháme v chlade stuhnúť. Krok 5: Vyklopíme na tanieriky a ozdobíme šľahačkou. Posypeme nasucho opraženými lupienkami mandlí.

Zveřejněno 31. 1. 2019

Poznámka autorky tejaja

Môžeme použiť aj čerstvé slivky, ale musíme ich rozvariť s 3 dl vody. Potom pokračujeme rovnako ako pri kompóte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švestkový pudink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Bnz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švestkový pudink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Bnz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
švestkový pudink, švestkovy koláč s pudinkem, švestkový puding, švestkový puding recepty, moučníky se svestkami, švestkový pohar s pudinkem

Suroviny:
kompot švestkový, slivovice, skořice, cukr vanilkový, želatina, mandle plátkové, šlehačka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu