Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na kmínu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 096 kJ /
501 kcal
Bílkoviny75,44 g
Tuky19,70 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy4,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sůl, rozmarýn, a kmín rozdrtíme a posypeme candáta z obou stran. Krok 2: Brambory a mrkev nakrájíme na plátky a na másle opečeme z obou stran. Poté přidáme plátky candáta a rychle osmahneme.

Zveřejněno 10. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na kmínu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oz2B

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na kmínu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oz2B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Candáta peču často a také nám nejvíc chutná na kmínu.

Tématické fráze:
priprava candata, candát příprava, candát recept, recepty na candata, priprava candátů, recept na přípravu candáta, recepty z candáta, recept na přípravu z candáta, pečený candát recept na na kmíně, recept na filety z candáta, candát recepty, recepty candat, candát na másle a kmíně, příprava candat, připrava z candáta, recept candát, candát s kmínem a tymiánem, recept na candáta, candat peceny na kmine, candat peceny na kmine

Suroviny:
candát, máslo, mrkev, kmín celý, rozmarýn, sůl mořská

Přidat fotografie receptu