Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžový kari salát s rybičkami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 867 kJ /
1 880 kcal
Bílkoviny39,45 g
Tuky58,97 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 11 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy288,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na masle krátko opražíme ryžu, pridáme kari, korenie a soľ, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Necháme vychladnúť. Krok 2: Vychladnutú ryžu načechráme vidličkou, pridáme na malé kocky nakrájané jablká, sekané orechy a premiešame. Krok 3: Nakoniec vmiešame jogurt a rybičky aj s olejom. Jemne premiešame.
Podávame s pečivom.

Zveřejněno 13. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžový kari salát s rybičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xMvq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýžový kari salát s rybičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xMvq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rýže, jablko, rybičky v oleji, koření kari, ořechy sekané, máslo, jogurt, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu