Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plátky vepřové kýty na tymiánu s fazolkami a karotkou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie695 kJ /
166 kcal
Bílkoviny5,57 g
Tuky9,45 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy8,46 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa na okrajích nařízneme a osolíme.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou šalotku, zpěníme ji a vše zaljeme vývarem. Vložíme tymián, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Krok 2: Když je maso měkké, přidáme fazolky, nakrájené karotky, chilli pastu a společně dokončíme. Zelenina by měla zůstat na skus. Krok 3: Odstraníme větvičky tymiánu a sos zjemníme máslem.

Zveřejněno 15. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plátky vepřové kýty na tymiánu s fazolkami a karotkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BZNN

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plátky vepřové kýty na tymiánu s fazolkami a karotkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BZNN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová kýta, vepřové plátky, vepřové s fazolkami, recepty z vepřové kýty, vepřová kýta recepty, kýta vepřové maso recepty, vepřová kýta s fazolkami, recepty na platek veprove kýty, vepřová kýta recept, vepřové plátky s fazolkami

Suroviny:
kýta vepřová, fazolky zelené, karotka, cibule šalotka, tymián, pasta chilli, vývar, máslo, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu