Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 096 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,62 g |
Tuky | 81,39 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 46,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaná plněná paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kv8E
Moje poznámka
Zapékaná plněná paprika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kv8E
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 38 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 2 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 5 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 5 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky,
yapekana paprika,
zapekane papriky,
recepty z paprik,
zapekana paprika,
plnena paprika,
recept plněná paprika,
recept plněné papriky,
zapékané papriky v paprice,
zapékané maso s paprice,
zapékané plnněné papriky,
recept na papriku,
jak upravit plnene papriky,
zapékané plněné papryky,
jak upravit plněnou papriku
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
kýta vepřová,
slanina,
cibule,
žampióny,
víno červené,
vejce,
strouhanka,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
tymián,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (4)