Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 839 kJ / 4 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,21 g |
Tuky | 173,52 g |
Vláknina | 25,95 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 563,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukr, vejce, mléko, skořici, prášek do perníku, sodu, džem a olej v míse smícháme.
Krok 2: Přidáme rozinky a vše nalijeme do předem vymazaného a vysypaného pekáče.
Krok 3: Vršek ozdobíme plátky mandlí. Vložíme do trouby a pečeme asi 40 minut při 160°C. Nakonec pocukrujeme.
Zveřejněno 20. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozinkový - litý perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kq8R
Moje poznámka
Rozinkový - litý perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kq8R
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 57 minutami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 31 minutami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 1 hodinou
Beránek biskupský
Moanka před 2 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 5 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 6 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 7 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 7 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 8 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 9 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty na lity perník,
litý perník,
rozinkovy džem recept,
pernik lity soda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
vejce,
mléko,
olej,
prášek do perníku,
soda jedlá,
džem,
skořice mletá,
rozinky,
lupínky mandlové,
tuk,
mouka hrubá,
cukr moučkový
Komentáře (2)