Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 005 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,36 g |
Tuky | 52,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 28,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny smícháme a rozdělíme na bochánky. Pak rozválíme bochánky na placku o tlouštce 0,5 cm.
Krok 2: Připravíme kečup nebo rajský protlak, přidáme k němu oregano, bazalku a rozetřeme na těsto. Ozdobíme šunkou, slaninou, salámem, klobásou, kukuřicí, ananasem, žampiony, chilli a navrch posypeme eidamem nebo mozzarellou.
Krok 3: Pizzu pečeme na 180°C.
Zveřejněno 2. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza 3 - těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLMp
Moje poznámka
Pizza 3 - těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YLMp
Nejnovější recepty
Palačinky s pomerančem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno 10. 9. 2025 09:01:02
Lotus cupcakes
Přidáno 10. 9. 2025 05:00:01
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno 9. 9. 2025 20:51:36
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
radbastim před 4 hodinami
Česneková pomazánka s majonézou
milanow před 5 hodinami
Cuketová pizza
Tynaja před 6 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Mon17 před 12 hodinami
Mirabelkový koláč se sněhem
Aurrorra před 14 hodinami
Játrová pomazánka s vejci
mrazule před 14 hodinami
"Grenadýr" z jednoho pekáčku
poirotka před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zuzanka2309 před 16 hodinami
Zelňačka podle "starýho" Habany
Apolenka1986 před 16 hodinami
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
KatkaCechova před 18 hodinami
Tématické fráze:
pizza z pytliku
Suroviny:
jogurt bílý,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (5)
http://ilovedestinfl.com/destin-restaurants/best-l...
ach jo, proč už zase