Suroviny
Porce: zhruba na 10 topinek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 16,76 g |
Vláknina | 25,26 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,73 g |
Sacharidy | 32,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer zbavíme kořenu a celý, i se slupkou, zabalíme do alobalu.
Dáme ho do vyhřáté trouby a pečeme zhruba hodinu na 180 stupňů. Po upečení jej necháme v alobalu i vychladnout. Krok 2: Upečený celer oloupeme a nastrouháme na hrubé nudličky. Krok 3: Přidáme nadrobno nakrájenou zelenou cibulku a všechny ostatní ingredience, promícháme a dáme uležet na chvíli do lednice. Krok 4: Podáváme na topinkách, dobře potřených česnekem.
Dáme ho do vyhřáté trouby a pečeme zhruba hodinu na 180 stupňů. Po upečení jej necháme v alobalu i vychladnout. Krok 2: Upečený celer oloupeme a nastrouháme na hrubé nudličky. Krok 3: Přidáme nadrobno nakrájenou zelenou cibulku a všechny ostatní ingredience, promícháme a dáme uležet na chvíli do lednice. Krok 4: Podáváme na topinkách, dobře potřených česnekem.
Zveřejněno 8. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák z pečeného celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PyYn
Moje poznámka
Tatarák z pečeného celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PyYn
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 7 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 9 minutami
Plněné ořechy
Handour před 20 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 45 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 53 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 58 minutami
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 2 hodinami
Tématické fráze:
celerový tatarák,
pomazanka z peceneho celeru,
celer recepty,
peceny celerový tatarák,
recepty z celeru,
pečený celer v troubě v v alobalu,
rapikaty celer recepty,
pečený celer,
tatarak z pecenych paprik,
recept na celerovy tatarak,
celer v alobalu,
peceny celer pomazánka,
pečený celer v troubě v alobalu,
pomazánka z pečeného z celeru,
celerovy peceny tatarak,
falešnýtatarak z cerelu,
celer peceny v alobalu,
recepty celer obrázky,
tatarsky z pečeného celeru,
tatarak z cerelu
Suroviny:
celer,
kečup sladký,
hořčice dijonská,
omáčka worcesterová,
šťáva citronová,
majolka,
cibulka jarní,
paprika sušená sladká,
feferonka čerstvá,
sůl,
pepř,
petrželka zelená
Komentáře (14)