Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 230 kJ / 55 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,43 g |
Tuky | 4,93 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldová kaše s batáty a česnekem - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Zgv
Moje poznámka
Špaldová kaše s batáty a česnekem - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Zgv
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 20 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno 29. 1. 2025 12:01
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno 29. 1. 2025 11:41
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno 29. 1. 2025 11:30
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno 29. 1. 2025 11:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 6 minutami
Palačinkové mističky
Neregistrovaný před 9 minutami
Drožďová polévka s pórkem
OK1AMF před 10 minutami
Maminčiny koblihy
Neregistrovaný před 10 minutami
Perník od pí. Fidranské
Neregistrovaný před 14 minutami
Dýňová marmeláda a pyré
Neregistrovaný před 15 minutami
Rychlá hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 15 minutami
Těsto na pizzu
Neregistrovaný před 16 minutami
Chlebové knedlíky
vladhn před 17 minutami
Tématické fráze:
batáty kaše,
batáty + mrkev kaše recept,
batáty recepty
Suroviny:
vločky špaldové,
batáty,
česnek,
sůl,
ghee
Komentáře