Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky s podmáslím (bez pekárny)

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Zigulka Zigulka

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 8 bulek

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 263 kJ /
1 975 kcal
Bílkoviny66,55 g
Tuky15,21 g
Vláknina28,68 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,00 g
Sacharidy378,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Necháme vyskytnout kvásek v teple. Krok 2: Vypracujeme vláčné těsto ze surovin a kvásku (já dělám ručním mixérem s hnětači), které necháme v teple 1 hodinu kynout. Krok 3: Po vykynutí těsto vyklopíme na vál, rozdělíme na 8 kusů (rozřežu jako pizzu) a vytvoříme bulky. Krok 4: Můžeme do bulek udělat nožem křížek. Krok 5: Bulky necháme 20 minut kynout, potřeme vodou a posypeme. Krok 6: Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 25 minut. Na dno trouby dávám misku (pečící) s vodou, aby se trouba zapařila.

Zveřejněno 10. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky s podmáslím (bez pekárny)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nyYl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bulky s podmáslím (bez pekárny)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nyYl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bulky z podmáslí, housky z podmáslí, bulky a podmasli, sýrové bulky z podmáslí, bulky bez kvásek

Suroviny:
voda, cukr, droždí, mouka hladká, podmáslí, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mouka špaldová celozrnná, olej, sůl,

Přidat fotografie receptu