Kremrole
Kremrole, zdá se, mohou být nesnadnou výzvou pro kdejakou cukrářku. S tímto receptem však vykouzlíte křupavé trubičky plněné nebesky nadýchaným bílkovým sněhem. Ještě lehce poprášit cukrovým závojem a můžete servírovat.
Suroviny pro 18 kusů
Podle velikosti těsta
18kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 655 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,88 g |
Tuky | 84,69 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 292,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Včas zapneme nahřívat troubu na 200-220 °C.
Krok 2: Listové těsto vyválíme a nakrájíme na proužky 2-3 cm široké. Proužky spirálovitě obtočíme na trubičku na kremrole. Takto postupujeme, dokud nepoužijeme všechno těsto.
Krok 3: Kremrole potřeme rozšlehaným vejcem a dáme péct do trouby na 10 minut. Kontrolujeme podle barvy upečení.
Krok 4: Ještě teplé upečené trubičky sundáme z forem a necháme vychladnout.
Krok 5: Nad vodní parou ušleháme sníh z bílků a krystalového cukru do úplného ztuhnutí. Sníh naplníme do cukrářského sáčku se zdobicí špičkou a plníme jím vychladlé trubičky. Hotové posypeme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kremrole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgZR
Moje poznámka
Kremrole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgZR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená kuřecí stehýnka na pórku
Neregistrovaný před 1 minutou
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 16 minutami
Košíčky s ořechovou náplní
Neregistrovaný před 26 minutami
Ovocná buchta ze zakysané smetany
Neregistrovaný před 31 minutami
Cuketový krém s mrkví
Neregistrovaný před 38 minutami
Kornoutky z oplatek
Neregistrovaný před 39 minutami
Lehká nivová pomazánka
Neregistrovaný před 42 minutami
Linecký koláč
Neregistrovaný před 46 minutami
Míša řezy
Neregistrovaný před 49 minutami
Krémová česneková polévka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
kremrole,
kremrole z listového těsta,
kremrole recept,
recept na kremrole,
domácí kremrole,
recept na domácí kremrole video,
trubičky na kremrole,
domácí kremrole z listového těsta,
kremlole,
domácí těsto na kremrole,
recept kremrole,
recept na domaci kremrole,
listové těsto na kremrole,
kremole,
kremrole video,
těsto na kremrole,
recept na kremrole z listového těsta,
recepty na kremrole,
listové těsto domácí na kremrole,
kremrole z listového těsta video
Suroviny:
těsto listové,
bílek,
cukr krystal,
vejce,
cukr moučkový
Komentáře (21)