Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní špekáčky na topinku

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie603 kJ /
144 kcal
Bílkoviny4,53 g
Tuky0,90 g
Vláknina10,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozehřejeme pánev a špekáčky na sucho opečeme. Pustí svůj tuk. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, očištěné feferonky a česnek. Krok 2: Restujeme pár minut a přidáme protlak a hořčici. Po zarestování vsypeme papriku nakrájenou na kostičky a vše trochu podlijeme vodou. Krok 3: Dusíme tak, aby paprika zůstala křupavá. Směs dochutíme pepřem, solí, worcestrem, případně špetkou cukru. Podáváme teplé s topinkou, potřenou česnekem.

Zveřejněno 16. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní špekáčky na topinku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ZXl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní špekáčky na topinku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ZXl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tématické fráze:
recept ze špekáčků, recepty ze špekáčků, ďábelské topinky ze spekacku, směs na topinky ze špekáčků, dábelské špekáčky, recepty se špekačku, špekáčky v receptech, recept špekáčky, špekáčky recepty, pikantní špekáčky, špekáčky na černém pivu s s paprikou, špekáčky na černém pivu recept

Suroviny:
špekáček, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, protlak rajčatový, hořčice kremžská, pepř cayenský, feferonka, omáčka worcesterová, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu