Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné žemličky

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aja.g

Snadný

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 773 kJ /
1 858 kcal
Bílkoviny74,13 g
Tuky13,63 g
Vláknina25,08 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy347,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V domácí pekárně program těsto. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme na vále a vytvoříme 10 žemliček, uprostřed nařízneme ostrým nožem a ještě necháme kynout asi 15 minut než se rozehřeje trouba. Krok 3: Postříkáme vodou a vložíme do rozehřáté trouby. Krok 4: Pečeme na 200st. 25 minut na střední poloze.

Zveřejněno 14. 7. 2009

Poznámka autorky aja.g

Tento i spoustu dalších receptů najdete na http://domacipekarny.dama.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné žemličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6gm

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Celozrnné žemličky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X6gm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

ty jsou výstavní, jedna jako druhá :yes:

vypadají úžasně. zítra zkusím:yes::-D

Tématické fráze:
pečeme z celozrnné mouky, kaiserky recept, otruby recepty, žemličky, celozrné kaiserky, recept na kaiserky, domácí celozrnné kaiserky, celozrnné kaiserky, celozrnne kaiserky recept, otruby použití, celozrnn kaiserky, kaiserky celozrné recept, otruby recept, pečeme z otrub, zemlicky top recepty, pšeničné otruby recepty, žemličky s černým pivem, celozrné kaiserky recept, celozrné recept, otruby použití a recepty

Suroviny:
voda, kefír, tvaroh, droždí čerstvé, mouka celozrnna pšeničná, otruby, cukr, sůl

Přidat fotografie receptu