Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius přírodní

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme.

Zveřejněno 14. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius přírodní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1j2j

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius přírodní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1j2j

Marie

Komentáře (8)

Já to "blátivé" maso jen zlehoučka podlábím aby se ho voda pustila a pak je osuším utěrkou, protože jinak mouka nedrží a vozí se to jako když obalujete slimáka a i ten se obaluje líp :-D

Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní:-))
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná:-(( (jedno jsou hodinky a holínky) :-))

Včera jsem zkoušela a výborné :-D +6 bod :yes:

Tak dnes ho měli děti na oběd a moc jim chutnalo,posílám bod a fotěnku:-K:yes:

Úplně s tebou Ivanko souhlasím :yes::yes::yes:

Už som skúšala ryby na rôzne spôsoby,ale myslím že klasika je predsa len najlepšia.:-):yes:

Hmm, aha:-)), já si je večer vyndám z mražáku a ráno jen sliju trochu vody a je to a pěkně opatrně;-)

Janko,tak jak je na tácku,tak ji pěkně vymačkám ,nevím jak to říct,určitě z toho nejsou hadry :-*:-D,celou plochou ruky mačkám na rybu

Jiřko, zase jedena z mých hloupých otázek:-8. Jak mačkáš vodu z pangasia? Nemáš z toho pak hadry? Vždyť já jsem ráda, že to vůbec drží pokupě:-)):-D Jinak dělám stejně, jen tu rybu nemačkám!:-D

Tématické fráze:
pangas recepty, recepty pangasius, recept pangas, pangasius recept, pangasius recepty, pangasius příprava, recept pangasius, pangas recept, příprava pangasius, panganis, smažený pangasius, přírodní ryba, smažený pangas, recepty pangas, ryba na přírodno, pangasius smažený, smazeny pangacius, pangas příprava, ryba přírodní, ryba přírodně

Suroviny:
pangasius, koření na ryby, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu