Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové karbanátky

Klasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, nebo kaší.

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 534 kJ /
845 kcal
Bílkoviny113,13 g
Tuky29,40 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy29,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso dáme do misky a smícháme jej s krupicí, vejcem a kořením. Krok 2: Všechny bylinky nasekáme na drobno, stroužek česneku oloupeme a prolisujeme. Přidáme k masové směsi a dobře promícháme. Krok 3: Tvoříme stejně velké placičky, obalíme ve strouhance a smažíme pomalu na oleji z obou stran, aby se dobře propekly. Krok 4: Po usmažení pokládáme na papírové utěrky, aby nasákly přebytečný tuk.

Zveřejněno 25. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ZO5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ZO5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
karbanátky recepty, karbanátek s bylinkami, bylinkové karbanátky, karbanátky recept, karbanátky, bylinkový karbanátek, bylinkovy karbenatek, karbanatky s bylinky

Suroviny:
plecko vepřové, krupice pšeničná, vejce, koření do mletého masa, pepř mletý, sůl, cibulka lahůdková, rukola, česnek mědvědí, česnek, petrželka, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu