Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s tuňákem a hokkaido - pro nejmenší

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hokkaido omyjeme, pokud je špatná slupka, odkrojíme ji. Nakrájíme ji na kousky. Pórek nakrájíme na půlkolečka. Krok 2: Do kastrůlku nalijeme trochu šťávy z tuňákové konzervy a krátce na ní podusíme pórek. Přidáme hokkaido a tuňáka a necháme dusit, než je dýně hokkaido měkká. Podle potřeby podlijeme vodou. Krok 3: Když je hokkaido měkká, pomačkáme ji mačkadlem na brambory. Krok 4: Podáváme s uvařenými bramborami.

Zveřejněno 27. 3. 2019

Poznámka autorky Johanka128

Vhodnost dle zavedených surovin.

Není třeba solit, tuňák je slaný sám o sobě.

Tuňáka jsem měla Nixe z Lidlu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s tuňákem a hokkaido - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MvNB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory s tuňákem a hokkaido - pro nejmenší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MvNB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapekané brambory s tunákem, tuňák dýně cuketa brambory, hokaido recepty, tunák nixe recepty

Suroviny:
dýně hokkaido, tuňák ve vlastní šťávě, pórek, brambory

Přidat fotografie receptu