Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh zapečený v citronové omáčce

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie314 kJ /
75 kcal
Bílkoviny1,68 g
Tuky3,04 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy9,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Osolené pstruhy vložíme do pekáčku, pokapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou šalotkou. Rozpuštěné máslo promícháme s hořčicí, česnekem a citronovou šťávou. Krok 2: Omáčkou přelijeme oba pstruhy a dáme péci do rozehřáté trouby na 200 stupňů cca 20 minut. Podáváme se zeleninovým, pečeným bramborem a mixem salátů.

Zveřejněno 1. 4. 2019

Poznámka autorky Ivace64

Můžeme přidat i smetanu k omáčce, ale není nutné..https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/03/peceny-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh zapečený v citronové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDVB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh zapečený v citronové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDVB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapeceny pstruh, pstruh v hořčicové omáčka recept, pstruh na citronové omáčka recept, pstruh zapečený se zeleninou, zapeceny prtruh

Suroviny:
pstruh, sůl, pepř, česnek, hořčice dijonská, šťáva citronová, cibule šalotka, petrželka, citron, olej olivový, míchaný salát

Přidat fotografie receptu