Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina zapékaná s vařeným masem

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 986 kJ /
1 192 kcal
Bílkoviny78,67 g
Tuky97,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,35 g
Sacharidy0,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Surovú cviklu a batát nakrájame na kolieska, zeler na tenšie plátky. Mäso nakrájame na kocky. Krok 2: Do zapekacej misky vrstvíme: cvikla, posypeme tymiánom a soľou, zeler, posypeme tymiánom, mäso, posypeme korením a batát, posypeme soľou a korením. Krok 3: Zalejeme vývarom a zakryté dusíme v rúre na 190°C asi 30 minút. Potom odkryjeme, navrch poukladáme plátky slaniny a zapečieme ešte asi 10 minút.

Zveřejněno 9. 4. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina zapékaná s vařeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/goDZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelenina zapékaná s vařeným masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/goDZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept co s vařenými masem

Suroviny:
řepa červená, celer řapíkatý, batáty, maso, vývar masový, slanina uzená, tymián, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu