Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 029 kJ /
963 kcal
Bílkoviny4,38 g
Tuky105,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby očistíme, nožičky hub odkrojíme, aby vznikla mistička. Vnitřek houby vytřeme olivovým olejem. Připravené uvařené těstoviny do polévky orestujeme na oleji s pokrájenou jarní cibulkou, pokrájenými nožičkami hub a pokrájenou slaninou. Krok 2: Promícháme s pažitkou. Kloboučky naplníme připravenou směsí a vmícháme „Passata dolce di Cipolla“, což je výborná italská zkaramelizovaná cibulová omáčka. Houby takto upravené vložíme do zapékací misky, kterou vytřeme olejem a pečeme cca 10-12 minut. Krok 3: Ke konci pečení položíme na každý houbový klobouček proužky ementálu. Pečeme, dokud se sýr neroztaví. Podáváme s rajčátky a salátem.

Zveřejněno 14. 4. 2019

Poznámka autorky Ivace64

Passata di Cipola (můžeme j nahradit zkaramelizovanou červenou cibulí s feferonkami..

https://codnesvariiva.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eky4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eky4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
žampiony portobello, plněné žampiony portobello, plněné portobello, plněné velké žampiony

Suroviny:
portobello, těstoviny polévkové, slanina, pepř, pažitka, olej olivový, sýr tvrdý

Přidat fotografie receptu