Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 074 kJ /
735 kcal
Bílkoviny59,66 g
Tuky45,92 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 616 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy14,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Houby nakrájíme na proužky. Na másle orestujeme jarní cibulku, přidáme pokrájené oba druhy hub, špetku kurkumy, sůl, pepř a kmín. Restujeme doměkka. Nakonec vmícháme vejce a dobře zamícháme.. Krok 2: Podáváme na pečivu, ale výborné jsou topinky.

Zveřejněno 14. 4. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GmA3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GmA3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
žampionova topinka, recept na smaženici ze žampionů

Suroviny:
vejce, cibulka jarní, máslo, žampióny, hlíva ústřičná, kurkuma, kmín celý

Přidat fotografie receptu