Velikonoční papáníčko
Z vykoledovaných vajíček po Velikonocích je nejčastěji připravována pomazánka. Ale upotřebit je můžeme taky do tohoto pokrmu. Na jíškovém základu orestujeme ředkvičky, dochutíme pažitkou a zatepla podáváme s pečivem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 884 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,66 g |
Tuky | 58,69 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 17,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční papáníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvKv
Moje poznámka
Velikonoční papáníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kvKv
Nejnovější recepty
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 3 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 16 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 7 minutami
Máslový mazanec
P@cka před 39 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 51 minutami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 11 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 13 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 13 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 14 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 16 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
mouka hladká,
vývar zeleninový,
šlehačka,
ředkvičky,
pažitka,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
řeřicha
Komentáře (2)