Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzenářský špíz v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iriska Iriska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Klobásu nakrájíme na kolečka, salámy a zeleninu na větší kousky. Napichujeme střídavě na jehlu a nakonec posypeme jakýmkoliv kořením. Krok 2: Z vajíčka, mouky, piva, 1 lžičky provensálského koření a soli uděláme těstíčko. Krok 3: Špízy v něm namočíme a hned smažíme. Krok 4: Podáváme s opečenými brambory. Můžeme přidat tatarku nebo zeleninový salát.

Zveřejněno 15. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzenářský špíz v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgxJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzenářský špíz v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgxJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzenářské ragú, chlebovy spiz, uzený špíz, recepty z kuřecího masa vtěstičku, maso vtesticku, špíz, vysočina v těstíčku, uzenářský kuřecí špíz, špízy že salámem v těstíčku, šunkospíž, veprovi spiz v těstíčku, uzenářský karbanátky, salám vysočina v těstíčku, špízy z uzeného, sekaný chalupářský řízek, uzenáěsky špíz, špiz maso uzene klobasa cibule, jak se dělá těstičko na špízy, masovy spiz repcet sk, recept „uzenářský plátek“

Suroviny:
salám šunkový, salám vysočina, maso uzené, klobása, žampióny, cibule, paprika čerstvá červená, koření, vejce, mouka, pivo světlé, koření provensálské, sůl

Přidat fotografie receptu