Postup přípravy
Krok 1: Klobásu nakrájíme na kolečka, salámy a zeleninu na větší kousky. Napichujeme střídavě na jehlu a nakonec posypeme jakýmkoliv kořením.
Krok 2: Z vajíčka, mouky, piva, 1 lžičky provensálského koření a soli uděláme těstíčko.
Krok 3: Špízy v něm namočíme a hned smažíme.
Krok 4: Podáváme s opečenými brambory. Můžeme přidat tatarku nebo zeleninový salát.
Zveřejněno 15. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzenářský špíz v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgxJ
Moje poznámka
Uzenářský špíz v těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgxJ
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 35 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 44 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
uzenářské ragú,
chlebovy spiz,
uzený špíz,
recepty z kuřecího masa vtěstičku,
maso vtesticku,
špíz,
vysočina v těstíčku,
uzenářský kuřecí špíz,
špízy že salámem v těstíčku,
šunkospíž,
veprovi spiz v těstíčku,
uzenářský karbanátky,
salám vysočina v těstíčku,
špízy z uzeného,
sekaný chalupářský řízek,
uzenáěsky špíz,
špiz maso uzene klobasa cibule,
jak se dělá těstičko na špízy,
masovy spiz repcet sk,
recept „uzenářský plátek“
Suroviny:
salám šunkový,
salám vysočina,
maso uzené,
klobása,
žampióny,
cibule,
paprika čerstvá červená,
koření,
vejce,
mouka,
pivo světlé,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (2)