Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 349 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené slepičí díly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oz0L
Moje poznámka
Pečené slepičí díly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oz0L
Nejnovější recepty
Mini tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 16 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 6 minutami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 2 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 3 hodinami
Těsto na pizzu
El.Magios před 3 hodinami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 8 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 9 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 16 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 16 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
pecena slepice,
slepice recept,
recept na slepici,
recept na pečenou slepici,
slepičí stehna recept,
polévka z pečené slepice,
slepici stehno pecene,
pečený pro slepice,
pečená slepice s rýží,
slepičí stehna,
polévka s pečené slepice,
recepty na slepici - pečenou,
pečení slepice recepty,
recept ze slepice,
koření na pecenou slepici,
pečený slepice,
pečená slepice recept,
pečené slepičí vývary,
pečené sslepice
Suroviny:
slepice,
slepice,
koření,
koření zlaté kuře,
koření,
slanina anglická,
kapie červená,
žampióny,
česnek,
klobása
Komentáře (3)