Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí plátky na kedlubnách

Krůtí maso je dobrým pomocníkem při redukční dietě. Obsahuje velké množství bílkovin, ale zároveň malé množství tuku. Krůtí plátky pečené na kedlubnách jsou rychlým a lehkým obědem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 242 kJ /
536 kcal
Bílkoviny100,76 g
Tuky4,36 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krůtí plátky na krajích nařízneme, naklepeme a osolíme. Kedlubnu oloupeme nakrájíme na plátky, osolíme a promícháme. Krok 2: V pánvičce rozehřejeme olivový olej a plátky masa z obou stran prudce orestujeme. Krok 3: Do pekáče nebo zapékací mísy dáme nakrájenou kedlubnu, na ni orestované maso, podlijeme vodou a zakryté dáme do trouby na 180 °C. Krok 4: Po cca 20 minutách bude maso i kedlubna hotové. Krok 5: Podáváme samostatně nebo s přílohou dle vlastní volby.

TIP: Krůtí maso - nápady na oběd

Zveřejněno 29. 4. 2019

Poznámka autorky Johanka128

Výborný, jednoduchý, rychlý a lehký oběd či večeře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí plátky na kedlubnách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xMml

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí plátky na kedlubnách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xMml

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí maso na kedlubnách, kruti maso v kedlubnach, krůtí na kedlubny, krůtí na kedlubech, krůtí maso na na kedlubnách, krůtí maso na na kedlubnách, krůtí s kedlubny, krůtí kaso s mrkví a kedlubny

Suroviny:
kedlubna, maso krůtí, sůl, olej olivový

Přidat fotografie receptu