Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní paštiková pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 673 kJ /
1 117 kcal
Bílkoviny124,69 g
Tuky49,90 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,63 g
Sacharidy40,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Na rozpuštěném sádle orestujeme cibuli a česnek do zlatavé barvy. Krok 2: Přidáme játra a maso. Mícháme, až játra i maso zbělají. Přidáme protlak, chilli a hořčici. Chvíli restujeme a zalijeme cca půl hrnkem vývaru. Přidáme sůl, kmín, pepř a vaříme asi 10-15 minut. Krok 3: Pánev odstavíme, přidáme máslo, smetanu, dochutíme a promixujeme ponorným mixérem do hladka. Paštiku přendáme do uzavíratelné nádoby, uhladíme a dáme vychladit.

Zveřejněno 1. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní paštiková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LrRD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní paštiková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LrRD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

<3:yes: krása :-K

Marie Svarcova: Maruško děkuji..:-K

Výkon hodný top kuchařky :yes:

JanaDorazinova: Díky Jani..:-K

Tématické fráze:
paštiková pomazánka recept, paštiková pomazánka

Suroviny:
játra, maso vepřové mleté, cibule, česnek, protlak rajčatový, hořčice pikantní, máslo, pasta chilli, smetana, vývar, kmín mletý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu