Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagetky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 056 kJ /
2 164 kcal
Bílkoviny64,60 g
Tuky30,01 g
Vláknina21,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy398,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme cukr a rozdrobíme droždí. Necháme vzejít kvásek a poté přidáme obě proseté mouky, olej a sůl. Krok 2: Vše vypracujeme řádně na hladké těsto, které dáme na teplé místo kynout. Krok 3: Poté těsto rozdělíme přibližně na 8 dílů a z každého dílu vytvoříme bagetku. Předehřejeme troubu na 180°C a pečeme přibližně 10-12 minut.

Zveřejněno 1. 5. 2019

Poznámka autorky MiskaM

Když vytvarujeme bagetky, tak špičkou nože je lehce nařízneme. Bagetky můžeme posypat různými semínky, ale taky nemusíme, záleží na vás.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QzRG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QzRG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
bagetky, bagetka, bageta recept, bagetky recept, recept na bbagetu, recept na bagetky, recept na bagetu, bagetky videorecepty, fit bageta recept, recept na italské bagetys kvákem, top recepty na bagety, recept na těsto italské bagetky, recept na bagety, recepr na bagetu, recepty na bagetky, bagatky

Suroviny:
voda, mouka hladká, mouka celozrnná, olej olivový, droždí čerstvé, sůl, cukr

Přidat fotografie receptu