Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 253 kJ /
539 kcal
Bílkoviny23,27 g
Tuky34,90 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy29,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Víno omyjeme a osušíme. Jablka nakrájíme na drobné kostičky a nivu nastrouháme na jemno. Jablka zastříkneme citronovou šťávou a vmícháme společně s nivou do jogurtu. Krok 2: Jogurt podle potřeby zředíme, dochutíme solí, pepřem a polijeme připravené víno. Posypeme ořechy a dozdobíme plátky jablek. Můžeme ihned podávat.

Zveřejněno 7. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZMNQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZMNQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salát z hroznového vína, přeliv z hroznového vina, hroznove vino s ořechy, hroznové víno recepty, hroznové víno recept

Suroviny:
víno hroznové, jablko, sýr niva, jogurt řecký, ořechy vlašské, šťáva citronová, smetana, sůl, pepř bílý

Přidat fotografie receptu