Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,84 g |
| Tuky | 82,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 977 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalované plněné tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyk5
Moje poznámka
Obalované plněné tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyk5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
obalovaný toustový chléb,
tousty recept,
plněné tousty ve ve vajíčku,
obalované plněné toasty,
obalovaný toast,
obalované toustového chleba,
toasty recepty,
obalovany toust ve vajicku,
toustovy chleba obalovany,
tousty recepty,
tousty obalovane ve vajíčka,
toustoví chleba obalovaný ve vajíčku,
obalovany sendvic ve vajíčku,
obalovany toustovy chleba,
plněný toustový chleba,
recept na tousty,
obalovany,
obalovany toustovy chleba v syru,
obalovaný tostový chléb recept,
obalovaný chleba
Suroviny:
chléb toustový světlý,
vejce,
máslo,
smetana ke šlehání,
sýr,
salám šunkový,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (4)