Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny zapékané s brynzou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 25 min

65 min (40 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 413 kJ /
2 250 kcal
Bílkoviny106,24 g
Tuky65,78 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,13 g
Sacharidy302,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme odkvapkať. Krok 2: K cestovinám pridáme rozdrobenú bryndzu, na polkolieska nakrájanú klobásu, kôpor a vajíčka. Dobre premiešame. Ak potrebujeme, dosolíme, ja nesolím, bryndza aj klobása majú soli dostatok. Krok 3: Do olejom vytretej zapekacej misy dáme cestoviny a v rúre pečieme dozlata. Krok 4: Podávame so zeleninovým šalátom alebo kyslou uhorkou.

Zveřejněno 17. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny zapékané s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yNvn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny zapékané s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yNvn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brynza recepty, zapékané těstoviny, recepty s brynzou, bryndza recepty, recepty z brynzy, těstoviny s brynzou, těstoviny recepty, zapekane s těstovinami, recepty testoviny, zapékané těstoviny recept, brynza recept, recepty s bryndzou, recepty s bryndzou, recept brynza, těstoviny recept, těstoviny s brynzou, zapékané těstoviny s brynzou, těstoviny zapékané s brynzou

Suroviny:
těstoviny, brynza, klobása, kopr, vejce, sůl

Přidat fotografie receptu