Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Korejské Bulgogi z hovězí veverky s jasmínovou rýží a arašídy

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Náročný

Doba přípravy 20 minut + 24 hodin naložení

20 minut + 24 hodin naložení

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 488 kJ /
1 312 kcal
Bílkoviny289,90 g
Tuky16,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 611 mg
Sodík 611 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí veverku očistíme a zbavíme střední šlachy. Vzniklé porce masa nakrájíme přes vlákno na tenké plátky, smícháme s omáčkou Bulgogi a sezamovým semínkem. Necháme uležet v chladu, ideálně 24 hodin. Krok 2: Poté rozpálíme pánev Wok a na trošce sezamového oleje restujeme, dokud se nevyvaří skoro všechna tekutina, kterou masou pustí. Mezitím v rýžovaru uvaříme jasmínovou rýži, kterou osolíme, přidáme restovanou cibulku a neloupané arašídy. Po dovaření rýže vše společně promícháme a servírujeme s hovězím masem. Krok 3: Zdobíme nasekanou jarní cibulkou.

Zveřejněno 27. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Korejské Bulgogi z hovězí veverky s jasmínovou rýží a arašídy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mxvp

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Korejské Bulgogi z hovězí veverky s jasmínovou rýží a arašídy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mxvp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
korejske hovezi maso, hovězí veverka, hovězí veverka recept, hovězí veverka recepty, omacka bulogi, smažené arašídy s rýží, bulgogi omáčka

Suroviny:
veverka hovězí, semínka sezamová, cibulka, arašídy, olej sezamový, sůl

Přidat fotografie receptu